Voor overlijden dag en nacht

020 4713344

Adres:  Prunuslaan 11 - 1185 KS  AMSTELVEEN - Telefoon: 020 4713344 - mail@carolienharrems.nl


sinds 2002

Begraafplaatsen en crematoria

De Nieuwe Ooster

Zorgvlied

Buitenveldert

Disclaimer

disclaimer

ReferentiesIk wil je complimenteren met je professionele en persoonlijke begeleiding. Onzichtbaar zorgde ja dat alles op rolletjes liep met aandacht tot in het kleinste detail. Het heeft mij een enorme last afgenomen en ik heb van alles kunnen genieten. Het is heel mooi geweest.


Dank voor de betrokken wijze waarop jij ons hebt bijgestaan rond de dood van mijn ouders. Alles was betrokken en persoonlijk , zonder gepaste afstand te verliezen. Ik vond je toespraak erg mooi.


Dank voor de zeer prettige regeling van de uitvaart van onze moeder. Wij waren zeer onder de indruk van je immense kracht, je echtheid, en je sprankelende persoonlijkheid, waar de levenslust vanaf spat!


Wij willen je bedanken, dat je de crematie zo perfect geregeld heb!! Maar ook dat je zo lief met me kids was me complimenten!


De begrafenis en al hetgene wat daarbij een rol heeft gespeeld was gewoonweg zoals ik het me had gewenst en voorgesteld. Jouw rol in deze was hartstikke goed en is me tot veel steun geweest.


We hebben vele positieve opmerkingen gekregen over de bijeenkomst, met name het er bij betrekken van kinderen sprak velen aan.


Dankzij jouw inspirerende ondersteuning kunnen wij op een geweldige week en dag terugzien. Een dame die alles rustig begeleidde en niet de touwtjes in handen nam, maar juist richting gaf. Alles was mooi, alles was vredig, alles was liefdevol. Zelfs het weer heb je kunnen regelen.


Je stuurde ons de afgelopen week subtiel bij, toonde je persoonlijke betrokkenheid en nam de realisatie op een vertrouwenwekkende manier over, waardoor we op een hele persoonlijke en voor ons en direct betrokkenen ook goede en mooie wijze afscheid konden nemen.


Ik wil je bedanken voor de Uitvaartplanner, dankzij jouw boek heb ik de stappen kunnen nemen die nodig waren.


Heel fijn hoe subtiel je overal de boel hebt gemanaged.